☆ Veens Events Kalender ☆

Biedt jullie leden leerzame, plezierige & unieke voetbalmomenten met innovatief trainingsmateriaal zoals de ball launcher! Bekijk hieronder de mogelijkheden: Events vanaf 8 deelnemers t/m 42 deelnemers maar combineren is ook mogelijk! Heeft u zelf nog ideeen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Daag ons uit en neem vrijblijvend contact op via de aanmeld knop/ het contactformulier.

Benieuwd naar werelds beste voetbal launcher? Check dan HIER een filmpje van de F2Freestylers.

Let op: Zijn jullie met een klein groepje (voetbal-)vrienden en willen jullie een leuke activiteit doen of willen jullie gewoon een extra training? Ook dat is mogelijk; kies een item of neem eerst vrijblijvend contact op.

☆ INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK: EVENT ZIT VOL. VEENS Testcenter- dag☆

Test en meet je skills op de VEENS Testcenter-dag!
 
Veens Voetbal Academie organiseert in samenwerking met sportschool Fit-Now te Kollum en voetbalvereniging Kollum een VEENS Testcenter-dag.
 
Creëer je eigen persoonlijke spelersprofiel net als in FIFA!  De hele dag staat in het teken van (voetbal) testen afleggen en hoge scores halen! Aan het einde van de dag ontvang je jouw eigen unieke FIFA-scorekaart! ⭐⭐⭐☆☆ Dit is dé manier om jouw voetbalkwaliteiten op de proef te stellen en te vergelijken met je vrienden/teamgenoten.
 
Na een gezamenlijke warming up beginnen de eerste testen: We meten je snelheid, uithoudingsvermogen en kracht (samen met specialisten van FIT-NOW) maar ook je schietnauwkeurigheid, tackle- vaardigheden, je tactische handelingssnelheid, koppen, balcontrole en nog meer! Daarna verzorgt de (jeugd)activiteiten commissie van de VV Kollum een lunch zodat jullie weer helemaal opgeladen zijn. s’ Middags gaan we verder met de laatste (her)testen en spelen we een toernooi waar je nog extra punten kan scoren onder toeziend oog van alle trainers. We sluiten af met een groot eindspel en een prijsuitreiking.
 
Kosten voor deze dag INCLUSIEF lunch en persoonlijke scorekaart (32cm): €34,95 per persoon.
Als je broertje of zusje ook meedoet worden de kosten €59,95 voor twee, dus €10,- korting!
 
Leeftijd: 9 t/m 16 jaar
Let op: Ook voor deelnemers buiten Kollum
Datum: Vrijdag 26 februari 2021
(Voorjaarsvakantie)
Tijd: 10:00 uur t/m 15:00 uur (onder voorbehoud)
Locatie: Sportpark Baensein te Kollum
Inclusief: Persoonlijke (FIFA) Scorekaart (32cm) en lunch

 
INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Zorg ervoor dat je erbij bent en geef je direct op via onderstaande knop.
Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van inschrijving en verzoek tot betaling. Na betaling is de inschrijving officieel.

 

Aanmelden

☆ Kinderfeestje ☆

Ben je bijna jarig en wil je dat gaan vieren samen met de bal? Wij maken er een onvergetelijke dag van.

Op speelse wijze wordt er gedurende 90 minuten een echte voetbaltraining gegeven. Tijdens het eerste gedeelte worden verschillende leuke voetbalspelletjes (verrassing) gedaan en In het tweede gedeelte worden er kleine toernooitjes gespeeld en dat sluiten we af met een finale wedstrijd met opkomst muziek. Het gehele programma speelt zich af op een ondergrond naar keuze: Strand, voetbalveld of zelf op jullie eigen recreatie- grasveld in de buurt of op een camping. Bij de winterperiode maken we gebruik van een sporthal.

Na afloop van een verjaardag krijgt iedere deelnemer een een voetbalrapport mee naar huis.

Locatie: In overleg
Leeftijd: 6 tot 14 jaar
Tijdsuur: 90 minuten
Aantal deelnemers: Max. 10 vriendjes en vriendinnetjes
Kosten: € 150,00 euro incl. btw.

Aanmelden

Team Challenges

🔥   2 teams voor de prijs van 1🔥
(Niet 14 maar 28 deelnemers)

Ga met je team prachtige team en individuele challenges aan, uiteraard een aantal tegen onze ball launcher (bijv. een bal van, leeftijdsafhankelijk, 40 meter controleren zonder dat deze de grond raakt), de 20 ballen challenge, volley’s, loppen & koppen en nog veel meer! Welk team van welke club heeft op het einde van het jaar de meeste punten voor de Veens Wall of Fame?

Extra: Je ontvangt een VEENS VA teamdagkaart met jullie scores.

Tip: Leuke teambuilding activiteit, check dit filmpje van -17 van VV Kollum tijdens de challenges 

Denk je dat een bal controleren van 50 meter hoogte wel meevalt en dat voor jou makkelijk te doen is? Check dit filmpje van de F2Freestylers dan ook maar eens

Locatie: Eigen vereniging
Leeftijd: Vanaf +/- 8 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 180 minuten
Aantal deelnemers: +/- 28 (ipv 14)
Kosten: € 350,00 incl. BTW

Aanmelden

♕☆ JEUGD VOETBALDAG ☆♕

Veens Voetbal Academie komt een ochtend, middag (of dag) op locatie om verschillende activiteiten/ spelvormen aan te bieden zoals: Voetvolley, partij, schot precisie, passing parcours, snelheid parcours en totale bal controle. We werken met verschillende levels dus voor iedere speler en voor iedere leeftijd.

We nemen o.a. mee: Werelds beste Voetballauncher, prachtige pop up goals, multi kickback stations, bouncers, een voetvolley set en meer. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een eigen score kaart.

Locatie: Eigen sportpark
Leeftijd: Alle jeugd
Tijdsduur: 1 dagdeel
Aantal deelnemers: tot 40 (+/-)
Kosten: € 650,00 incl. BTW

Aanmelden

♕EEN EIGEN VOETBALACADEMIE♕

Huur als club Veens Voetbal Academie in om jullie (jeugd-) spelers extra trainingen te bieden; jullie eigen voetbalschool dus waaraan je als club ook nog eens extra kunt verdienen. Maak hier een wekelijks of maandelijks item van. Het doel is: Vernieuwde, zelfontwikkelde trainingsmethodes met innovatieve trainingsmaterialen aanbieden om het individu beter te maken| Persoonlijk en doelgericht.

We kunnen iedere specifieke positie trainen maar ook werken aan teamtactieken. We nemen o.a. mee: Werelds beste Voetballauncher, pop up goals, multi kickback stations, bouncers en targets! Alles wat nodig is om jullie spelers beter te maken.

Locatie: Eigen sportpark
Leeftijd: Alle jeugd
Tijdsduur: 1 dagdeel
Aantal deelnemers: Alles mogelijk
Prijs: in overleg

Aanmelden

☆ Verhuur voetballauncher ☆

Zeer Interessante toevoeging voor voetbalkampen, betaald voetbal organisaties (trainingen), voetbalscholen, familiedagen en/of andere evenementen. Huur werelds beste voetbal launcher incl. bediener als extra item tijdens 1 van jullie (jeugd) activiteiten. Wij leveren de ballen op maat. Voor iedereen, jong en oud. Een echte toevoeging op jullie sport/ voetbaldag.

Nieuwsgierig naar VEENS VA Voetbal launcher? Check dit filmpje van F2Freestylers. Ook Manchester City heeft al gebruik gemaakt van deze Launcer tijdens een activiteit in de rust.

Locatie: Eigen club of locatie activiteit
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tijdsduur: Event afhankelijk
Aantal deelnemers: Event afhankelijk
Kosten: Vanaf € 350,00 incl. BTW & incl. bediener. Neem contact om uw wensen te bespreken.

Aanmelden

☆ Trainingskampje ☆

Speelt een team van jullie club een belangrijke wedstrijd? Of gunnen jullie hun een extra leuk voetbalweekend? Boek dan een “trainingskampje”. De spelers melden zich vrijdags direct na het avondeten en beginnen vervolgens aan een (korte) trainingssessie samen met jullie eigen trainer(s) en 1 van Veens VA om aan de laatste details te werken, afsluitend staat er nog een teambuilding activiteit op het programma. We overnachten op een mooie camping nabij het voetbalveld van Kollum. Na het ontbijt vertrekken jullie gezamenlijk richting jullie sportpark.
Let op: Bij OSM werkt dit bijna altijd!

Locatie: Camping & sportpark Kollum
Leeftijds categorie: Vanaf 10 jaar
Tijdsuur: 14 uren
Aantal deelnemers: 1 (voetbal) team
Kosten: € 85,00 euro per deelnemer (minimale afname = 12)

Aanmelden

☆ Defenders on tour ☆

Schenk jullie verdedigers eens wat extra aandacht! Het is toch heerlijk dat je kunt leunen op een stabiele verdediging? Wedstrijd echte situaties worden nagebootst met o.a. de voetbal launcher en opblaasbare en terugwerende voetbal poppen. We werken o.a. aan je timing, duelkracht en uitverdedigen.

Locatie: Eigen club
Leeftijd: Vanaf +/-10 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal deelnemers: Max. 8
Kosten: € 350,00 incl. BTW

Aanmelden

☆ BOX TO BOX SPELMAKERS ☆

Tijd voor jullie middenvelders: Tactische handelingssnelheid (Awareness/ kijkgedrag), positiespel, passing, spel verdelen, het spel controleren en meer. Er wordt o.a. gewerkt met verschillende soorten bounchers, multi kickback stations en lichtgevende ballen. Krijg het middenveld in handen en bepaal het tempo tegen andere clubs.

Locatie: Eigen club
Leeftijd: Vanaf +/-10 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal deelnemers: Max. 8
Kosten: € 350,00 incl. BTW

Aanmelden

☆ KEEPERS BATTLE ☆

Investeer in jullie keepers, zij kunnen de wedstrijd voor je winnen. De keepers gaan de strijd aan met de Ball Launcher. Wie wordt de minst gepasseerde keeper van de dag? Je krijgt ballen uit iedere hoek van het veld. Werk aan je timing, het vangen, tippen, stompen en wordt een baas in de 5 meter en ver daarbuiten.

Locatie: Eigen club
Leeftijd: Vanaf +/-10 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal deelnemers: Max. 8
Kosten: € 350,00 incl. BTW

Aanmelden