☆ Veens Events Kalender ☆

Biedt jullie leden leerzame, plezierige & unieke voetbalmomenten met innovatief trainingsmateriaal zoals de ball launcher! Bekijk hieronder de mogelijkheden: Events vanaf 8 deelnemers t/m 100+ deelnemers maar combineren is ook mogelijk! Heeft u zelf nog ideeen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Daag ons uit en neem vrijblijvend contact op via de aanmeld knop/ het contactformulier.

Benieuwd naar werelds beste voetbal launcher? Check dan HIER een filmpje van de F2Freestylers.

⭐ MATCHDAY SELECTIEDAG⭐ 23 juni 2024

Meld je aan voor de MATCHDAY SELECTIE DAG VAN VEENS!

 

Ben jij een talentvolle speler/speelster die graag alles uit zichzelf wil halen en denkt thuis te horen in 1 van de Performance ELITE teams of OPLEIDINGSTEAMS van de academie? Meld je dan NU AL aan voor de selectiedag en verover een plekje!

 

De 3 voetbalopleidingen waarvoor je geselecteerd kan worden (vooraf doorlezen aub, klik op de onderstaande linkjes):

 

  1. Performance ELITE teams (voor de grootste talenten uit het Noorden)
  2. Opleidingsgroepen (voor spelers met (verborgen) potentieel)
  3. Afdeling voetbalschool (voor iedereen, ter kennismaking met VEENS)
 
*Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is, kan het zijn dat we op basis van aanmeldingen vooraf al keuzes maken betreffende de toelating van de selectiedag. 
 
Locatie: Kunstgrasveld van VV Kollum
Teams (periode augustus t/m januari): U8 t/m U18 
Tijd (o.v.): 09:30 uur tot 12:30 uur
*We starten met de jongste jeugd +/- 60 a 90 minuten per leeftijdscategorie)
Datum: ZONDAG 23 juni 2024
Kosten: GRATIS

Let op: Een aantal dagen voor de selectiedag ontvangen jullie een informatiemail met daarin het programma.

 
Aanmelden

☆ Club Veens park Footgolf ☆

Beleef met de (hele) club een uniek Footgolf parcours op en rondom jullie eigen sportpark, Baensein of op een andere toffe locatie zoals het strand of rondom een camping. Wie van jullie heeft de minste balcontacten nodig om de uitdagende en verrassende holes te voltooien?

 

Veens Voetbal Academie zorgt voor een compleet parcours, score formulieren en unieke en verrassende holes. Beleef voetbal op een een prachtige manier, met z’n allen!

 

Locatie: In overleg
Leeftijd: Alle leeftijden
Tijdsuur: Afhankelijk van wensen / holes
Kosten: Op aanvraag

Aanmelden

☆ Kinderfeestje ☆

Ben je bijna jarig en wil je dat gaan vieren samen met de bal? Wij maken er een onvergetelijke training van!

Op speelse wijze wordt er gedurende 60, 75 of 90 minuten een echte voetbaltraining gegeven en/of voetbalspelen gehouden of zelfs een wedstrijd gespeeld. Het gehele programma speelt zich af op een ondergrond naar keuze: Strand, voetbalveld of zelf op jullie eigen recreatie- grasveld in de buurt of op een camping. Bij de winterperiode maken we gebruik van een sporthal.

 

Locatie: In overleg
Leeftijd: 5 tot 14 jaar
Tijdsuur: Afhankelijk van de keuzes
Kosten: Op aanvraag

Aanmelden

Team Challenges

Ga met je team prachtige team en individuele challenges aan, uiteraard een aantal tegen onze ball launcher (bijv. een bal van, leeftijdsafhankelijk, 40 meter controleren zonder dat deze de grond raakt), de 20 ballen challenge, volley’s, loppen & koppen en nog veel meer! Welk team van welke club heeft op het einde van het jaar de meeste punten voor de Veens Wall of Fame?

Extra: Je ontvangt een VEENS VA teamdagkaart met jullie scores.

 

Tip: Leuke teambuilding activiteit, check dit filmpje van -17 van VV Kollum tijdens de challenges 

 

Denk je dat een bal controleren van 50 meter hoogte wel meevalt en dat voor jou makkelijk te doen is? Check dit filmpje van de F2Freestylers dan ook maar eens

 

Locatie: Op jullie eigen sportpark
Leeftijd: Vanaf +/- 8 jaar
Kosten: Op aanvraag, afhankelijk van wensen en deelnemers

Aanmelden

♕☆ JEUGD VOETBALDAG ☆♕

Veens Voetbal Academie komt een ochtend, middag (of dag) op locatie om verschillende activiteiten/ spelvormen aan te bieden zoals: Voetvolley, partij, schot precisie, passing parcours, snelheid parcours en totale bal controle. We werken met verschillende levels dus voor iedere speler en voor iedere leeftijd.

We nemen o.a. mee: Werelds beste Voetballauncher, prachtige pop up goals, multi kickback stations, bouncers, een voetvolley set en meer. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een eigen score kaart.

 

Locatie: Eigen sportpark
Leeftijd: Alle jeugd
Tijdsduur: 1 dagdeel
Kosten: Op aanvraag, afhankelijk van de wensen

Aanmelden

♕EEN EIGEN VOETBALACADEMIE♕

Huur als club Veens Voetbal Academie in om jullie (jeugd-) spelers extra trainingen te bieden; jullie eigen voetbalschool dus waaraan je als club ook nog eens extra kunt verdienen. Maak hier een wekelijks of maandelijks item van. Het doel is: Vernieuwde, zelfontwikkelde trainingsmethodes met innovatieve trainingsmaterialen aanbieden om het individu beter te maken| Persoonlijk en doelgericht.

We kunnen iedere specifieke positie trainen maar ook werken aan teamtactieken. We nemen o.a. mee: Werelds beste Voetballauncher, pop up goals, multi kickback stations, bouncers en targets! Alles wat nodig is om jullie spelers beter te maken.

 

Locatie: Eigen sportpark
Leeftijd: Alle jeugd
Tijdsduur: 1 dagdeel
Aantal deelnemers: Alles mogelijk
Prijs: in overleg

Aanmelden

☆ Verhuur voetballauncher ☆

Zeer Interessante toevoeging voor voetbalkampen, betaald voetbal organisaties (trainingen), voetbalscholen, familiedagen en/of andere evenementen. Huur werelds beste voetbal launcher incl. bediener als extra item tijdens 1 van jullie (jeugd) activiteiten. Wij leveren de ballen op maat. Voor iedereen, jong en oud. Een echte toevoeging op jullie sport/ voetbaldag.

Nieuwsgierig naar VEENS VA Voetbal launcher? Check dit filmpje van F2Freestylers. Ook Manchester City heeft al gebruik gemaakt van deze Launcer tijdens een activiteit in de rust.

Locatie: Eigen club of locatie activiteit
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tijdsduur: Event afhankelijk
Aantal deelnemers: Event afhankelijk
Kosten: Neem contact om uw wensen te bespreken

Aanmelden

☆ Trainingskampje ☆

Speelt een team van jullie club een belangrijke wedstrijd? Of gunnen jullie hun een extra leuk voetbalweekend? Boek dan een “trainingskampje”. De spelers melden zich vrijdags direct na het avondeten en beginnen vervolgens aan een (korte) trainingssessie samen met jullie eigen trainer(s) en 1 van Veens VA om aan de laatste details te werken, afsluitend staat er nog een teambuilding activiteit op het programma. We overnachten op een mooie camping nabij het voetbalveld van Kollum. Na het ontbijt vertrekken jullie gezamenlijk richting jullie sportpark.
Let op: Bij OSM werkt dit bijna altijd!

Locatie: Camping & sportpark Kollum
Leeftijds categorie: Vanaf 10 jaar
Tijdsuur: 14 uren

Aanmelden

☆ Defenders on tour ☆

Schenk jullie verdedigers eens wat extra aandacht! Het is toch heerlijk dat je kunt leunen op een stabiele verdediging? Wedstrijd echte situaties worden nagebootst met o.a. de voetbal launcher en opblaasbare en terugwerende voetbal poppen. We werken o.a. aan je timing, duelkracht en uitverdedigen.

Locatie: Eigen club
Leeftijd: Vanaf +/-10 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal deelnemers: Max. 8

Aanmelden

☆ BOX TO BOX SPELMAKERS ☆

Tijd voor jullie middenvelders: Tactische handelingssnelheid (Awareness/ kijkgedrag), positiespel, passing, spel verdelen, het spel controleren en meer. Er wordt o.a. gewerkt met verschillende soorten bounchers, multi kickback stations en lichtgevende ballen. Krijg het middenveld in handen en bepaal het tempo tegen andere clubs.

Locatie: Eigen club
Leeftijd: Vanaf +/-10 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal deelnemers: Max. 8

Aanmelden

☆ KEEPERS BATTLE ☆

Investeer in jullie keepers, zij kunnen de wedstrijd voor je winnen. De keepers gaan de strijd aan met de Ball Launcher. Wie wordt de minst gepasseerde keeper van de dag? Je krijgt ballen uit iedere hoek van het veld. Werk aan je timing, het vangen, tippen, stompen en wordt een baas in de 5 meter en ver daarbuiten.

Locatie: Eigen club
Leeftijd: Vanaf +/-10 jaar
(talent afhankelijk)
Tijdsduur: 120 minuten
Aantal deelnemers: Max. 8

Aanmelden