Train en speel wedstrijden met de besten uit de regio

Dit team zal naast de trainingen ook 1 of meerdere wedstrijden spelen tegen andere voetbal academies, fysieke testen en screenings afleggen, tactische lessen krijgen maar ook geholpen worden qua voeding en lifestyle en in de sportschool trainen. Wij willen het maximale uit de speler halen! 

AANMELDEN

De trainingen van de performance elite groep bestaat uit een cyclus van 20 trainingen/activiteiten (veelal op zondag) op het kunstgrasveld van VV Kollum. Deze trainingen vinden wekelijks plaats.

Bij deze trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (de balllauncher, reactie lampen, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers. De kosten van deelname bedragen € 22,50 per training. Dit is inclusief een Veens Voetbal Academie elite outfit en vele extra’s zoals onder andere seizoensbegeleiding met tips en tricks en de zekerheid dat je bij regioteam Veens Voetbal Academie aansluit.

Wat kan ik als deelnemer verwachten?

  • 20 activiteiten van 75 minuten inclusief sportschool, tactische lessen, fysieke testen/screenings en wedstrijden
  • Focus op voetbal- en positie- ontwikkeling in kleine groepjes
  • Op de radar komen van meerdere betaald voetbal organisaties (BVO) en scouts
  • Veens Voetbal Academie elite shirt, broekje en sokken
  • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, flashlights, reactierekken, multi-kickback stations, targets en meer
  • Training van top spelers en/of trainers uit de regio
  • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
  • Selectie voor het VEENS regio team welke het gaat opnemen tegen andere academies en/of BVO’s (betaald voetbal organisaties).
  • Extra begeleiding middels tips en tricks tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club

De kosten:
22,50 per activiteit/training

Aantal activiteiten:
20 

Voor wie:

Ben jij tussen de 9 en 15 jaar, speel jij minimaal bovenin de 1e klasse? of kun jij dat niveau of hoger aan? Of ken je als scout of trainer/coach iemand voor deze groep? Meld je dan nu aan via een DM op instragram, de contactpagina op de website of stuur een whatsappje via het icoontje op de website en dan gaan we gezamenlijk bespreken/ beoordelen in welke groep je komt.

Je kan ook door Veens Voetbal Academie uitgenodigd worden voor deze groep wanneer je door ons gescout bent op een event of tijdens een trainingen van de academie.

MELD JE AAN VOOR DEZE GROEP