Train en speel wedstrijden met de besten uit het noorden

Dit team zal naast de trainingen ook 1 of meerdere wedstrijden spelen tegen betaald voetbal organisaties en/of andere voetbal academies, testen en screenings afleggen, teambuilding activiteiten doen (we hebben een samenwerking met de Jongens van Outdoor in Appelscha), tactische lessen krijgen maar ook geholpen worden qua voeding en lifestyle en (leeftijdsafhankelijk). Wij willen het maximale uit de spelers halen!

Wedstrijdverslagen en beelden van de afgelopen seizoen zijn te vinden in de story’s van onze instagram pagina. 

SC Cambuur U11 vs VEENS U11/12
VEENS U13 vs SC Cambuur U12

Highlights (instagram story, matches) tegen SC Heerenveen U11.
2-2 en 4-2 winst! 

AANMELDEN

De nieuwste, mooiste en meest innovatieve voetbalopleiding van Noord Nederland.

De trainingen van de performance elite groep bestaat uit een cyclus van (minimaal) 40 trainingen/activiteiten (veelal op zondagochtend) op het kunstgrasveld van VV Kollum. Deze trainingen vinden wekelijks plaats op leeftijd en niveau. 

NIEUW: Vanaf het komende seizoen, 2024/’25, verbindt je jezelf voor 1 heel seizoen aan VEENS en ben je dus verzekerd van een langere periode (ipv zoals voorheen een voorjaar en najaar van 20 activiteiten zijn het er nu dus minimaal 40)

Bij deze trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma (veelal impliciet) voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (de balllauncher, reactie lampen, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers voor zowel op als naast het veld. Wij willen de spelers trots maken en zelfvertrouwen geven. De kosten van deelname (2024/’25) bedragen omgerekend maximaal € 23,50 per activiteit. Dit is inclusief een Veens Voetbal Academie elite outfit en vele extra’s zoals onder andere seizoensbegeleiding middels advies.

Wat kan ik als deelnemer verwachten van deze voetbalopleiding? *LET OP: Per leeftijdscategorie zit er verschil in de activiteiten en het betreffen SELECTIETEAMS dus per wedstrijd/toernooi wordt er bekeken wie er mee gaat. Echter is onderstaande grotendeels voor iedereen van toepassing en zorgen we voor iedereen voor een fantastische beleving.

 • Minimaal 40 activiteiten van 90 minuten inclusief (fysieke) testen/screenings, teambuilding, voeding/lifestyle info, sportschool-activiteiten (leeftijdsafhankelijk) en topwedstrijden
 • Op de radar komen van betaald voetbal organisaties (BVO) en scouts
 • Spelers beoordeling via een app (inzichtelijk voor ouders)
 • Wedstrijden spelen met sensoren (data)
 • De wedstrijden worden gefilmd en kun je terugzien (NIEUW & NEXT LEVEL: met mogelijkheid tot persoonlijke wedstrijd analyses)
 • Veens Voetbal Academie ELITE shirt, broekje, sokken en sweater
 • Plezier, uitdaging en zelfvertrouwen (op en buiten het veld)
 • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, flashlights, reactierekken, targets en meer
 • Wedstrijden tegen andere academies en/of BVO’s (betaald voetbal organisaties zoals SC Cambuur en SC Heerenveen)
 • Deelname aan de Super Academy League (SAL)
 • Training van top spelers en/of trainers uit de regio
 • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
 • Extra begeleiding middels advies tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club

Aantal activiteiten:
40(+) NIEUW: In het najaar (augustus t/m januari kunnen zal de opleiding bestaan uit +/- 18 activiteiten en meer op teambuilding en teamproces gericht, in het voorjaar (februari t/m juni) +/- 22 activiteiten met meer wedstrijden. 
*Speel je al bij een BVO dan wordt daar rekening mee gehouden qua belasting. Ben je een U15 t/m U17 speler dan zijn er ook kortere trajecten mogelijk. Voor meer details en afspraken kunt u contact opnemen (via het whatsapp icoontje) met Alex van der Veen. 

De kosten:
23,50 per activiteit, inclusief (eenmalig) kledingpakket
*Mochten er meer dan 40 activiteiten zijn (zoals extra wedstrijden/toernooien) zit dit bij de prijs in. Je betaalt dus nooit meer dan 40x 23,50. LET OP: Bij aanvang van het seizoen betaal je het 1e deel en in de “winterstop: volgt deel 2.
**Mocht je toe zijn aan nieuwe kleding dient dit besteld te worden via de webshop De Sweater krijg je in bruikleen en dient ingeleverd te worden wanneer je de opleiding verlaat.

Teams: U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17.  LET OP: Ook dit betreffen selectieteams, dus per wedstrijd of toernooi wordt bekeken wie meegenomen wordt! #hardworkpaysoff

Datums activiteiten (iedere zondag):
Iedere zondag vanaf september 2024. Details volgen later.

Hoe kom ik in aanmerking??
Ben jij tussen de 6 en 17 jaar, speel jij minimaal bovenin de 1e klasse? of kun jij dat niveau of hoger aan? Of ken je als scout, trainer/coach en voetbalkenner iemand voor deze groep? Meld je dan nu via een DM op instragram, de contactpagina op de website of stuur een whatsappje via het icoontje op de website en dan gaan we gezamenlijk bespreken/ beoordelen in welke groep je komt. 

*Je kan ook door Veens Voetbal Academie uitgenodigd worden voor deze groep wanneer je door ons gescout bent op een event of tijdens een trainingen van de academie.

 

MELD JE AAN VOOR DEZE GROEP