Over van veens voetbal academie

SUCCES WORDT GEBOREN OP HET TRAININGSVELD!

 

OVER VEENS VOETBAL ACADEMIE

If you want to look good in front of thousandsyou have to outwork thousands in front of nobody.”

Veens Voetbal Academie is opgericht om spelers/speelsters de kans te bieden om zich constant te kunnen blijven doorontwikkelen middels uitdagende events, individuele trainingen, smallgroup trainingen, groepstrainingen en zelfs via online spelintelligentie trainingen of wedstrijd analyses. Wij willen ervoor zorgen dat jij op het hoogste haalbare niveau niveau terecht komt! voor IEDEREEN die gelooft in zichzelf. Zorg dat jij wel doorgaat waar anderen stoppen, investeer in jezelf en ga de concurrentie aan of wees de concurrentie voor!

Met Veens Voetbal Academie krijg jij ook de kans om 1 op 1 te trainen, samen met je (voetbal) vrienden of zelfs met de beste voetballers uit Noord Nederland maar ook nog eens met het mooiste en nieuwste trainingsmateriaal (zoals o.a. een voetballauncher, reactierekken, reactielichten, stroboscopische bril (visual performance) om jou klaar te stomen om de concurrentie (weer) aan te gaan. Talenten die nu trainen bij BVO’s krijgen de kans om vaker en intensiever te trainen en kunnen de voorsprong dus nog verder uitbreiden. Probeer aan te haken via VEENS Voetbal Academie. Soms blijkt uiteindelijk dat je (net) niet goed genoeg bent voor de top maar dan heb je wel het maximale uit jezelf gehaald, plezier beleefd, ervaring opgedaan, een netwerk opgebouwd en gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat voetbal je uiteindelijk alsnog veel kan bieden zolang jij het maar teruggeeft aan voetbal: PAYBACK TIME.

Wij bieden:

Events
Individuele trainingen
Smallgroup trainingen

Groepstrainingen (prestatieteams):

Performance ELITE groepen en Opleidingsgroepen
Performance trainingen (16+) 

Voetbalschool trajecten zoals Linie/ positie trainingen 
Voetbalschool (techniek, (reactie-)snelheid, Duel-(kracht)

Plezier & uitdaging
✓ Voetballen en trainen op hoog niveau
✓ Prachtige nieuwe voetbal ervaringen
✓ Voetbal beleving zoals bij een BVO

 

Alex van der Veen PERSONAL PLAYER PROFILE

Positie: Flankspeler R/L
Omschrijving: Creatieve aanvaller

Veens personal speler profiel:
Techniek/ dribbelen: 17 ♛
Balcontrole: 15
Passing: 16
Schotkracht/ schot- precisie: 15
Snelheid/ explosiviteit: 17 ☆
Spelhervattingen: 13
Tactische Handelingssnelheid: 17 ☆

Speler geschiedenis: ONS SNEEK,  futsal Heerenveen, VV Buitenpost, futsal Cambuur, VV Kollum, futsal Buitenpost, Regioteam Friesland

Trainer geschiedenis: 17 jaar ervaring bij verschillende clubs en voetbalscholen. Opleiding pupillen en junioren trainer + bovenal veel zelfstudie met beeldmaterialen en boeken. Momenteel: Linie trainer VV Kollum 1.

Huidige opleiding:
Scout level 3 PRO

Data tracking en begeleiding

Wij werken met speler volgsystemen, meten data en begeleiding je tijdens je seizoenswedstrijden

Ballen op maat met de Voetbal launcher

Bij vele trainingen zetten we de Voetbal Launcher in zodat er geen tijd verloren gaat. Iedere bal telt!

Cognitieve voetbal trainingen

Wij gaan een stap verder en werken tot in de details aan het kijkgedrag om je (tactische-) handelingssnelheid te verhogen met innovatieve trainingsmaterialen en trainingsmethodes.

“Persoonlijk en doelgerichte training!”

~ Met Alex van der Veen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events (met scouts), training-updates of andere aanbiedingen en/of nieuwsitems.