Over van veens voetbal academie

SUCCES WORDT GEBOREN OP HET TRAININGSVELD!

Veens Voetbal Academie is opgericht om alle spelers/speelsters de kans te bieden om zich constant te kunnen blijven doorontwikkelen middels events, individuele training, smallgroup training en groepstrainingen en dus zo lang mogelijk te laten dromen over de toekomst als profvoetballer of amateur op het hoogst haalbare niveau; voor IEDEREEN die gelooft in zichzelf. Zorg dat jij wel doorgaat waar anderen stoppen, investeer in jezelf en ga de concurrentie aan of wees de concurrentie voor!

Iedereen heeft een droom maar deze droom spat vaak te snel uiteen omdat je niet genoeg in jezelf hebt geïnvesteerd of hebt kunnen investeren. 2 groeps- trainingen per week bij je club of een voetbalschool is meestal niet genoeg om het maximale uit jezelf te halen wanneer je niet snel wordt opgepikt door een Voetbal Academie of een Betaald Voetbal Organisatie waar de uitgekozen spelers vele extra (trainings-)mogelijkheden aangeboden krijgen en hun voorsprong verder uitbreiden.
Met Veens Voetbal Academie krijg jij ook de kans om 1 op 1 te trainen of zelfs samen met je beste (voetbal) vrienden maar ook nog eens met het beste en nieuwste trainingsmateriaal om jou klaar te stomen om de concurrentie (weer) aan te gaan, ook wanneer je al bij een BVO speelt moet je je blijven ontwikkelen om niet ingehaald te worden want onthoud: “Hard work beats talent, when talent doesn’t work hard”! Veens Voetbal Academie heeft als doel jou zo lang mogelijk te laten dromen over de toekomst en samen keihard te werken om het maximale eruit te halen zodat er achteraf nooit spijt kan zijn. Soms blijkt uiteindelijk dat je net niet goed genoeg bent voor de top maar dan heb je wel het maximale uit jezelf gehaald, plezier beleefd, ervaring opgedaan, een netwerk opgebouwd en gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat voetbal je uiteindelijk alsnog veel kan bieden zolang jij het maar teruggeeft aan voetbal: PAYBACK TIME.

Check hier alle opties en mogelijkheden, hieronder een trainingsfimpje (sfeerimpressie) en helemaal onderaan de pagina zie je mijn speler en trainers profiel! Veens Voetbal Academie is gevestigd in Kollum, gemeente Noardeast Fryslan in Friesland maar door het mobiele trainingsmateriaal is het mogelijk om ook bij jullie op locatie te komen; zowel met events als trainingen .

Alex van der Veen PERSONAL PLAYER PROFILE

Positie: Flankspeler R/L
Omschrijving: Creatieve aanvaller

Veens personal speler profiel:
Techniek/ dribbelen: 17 ♛
Balcontrole: 15
Passing: 16
Schotkracht/ schot- precisie: 15
Snelheid/ explosiviteit: 17 ☆
Spelhervattingen: 13
Tactische Handelingssnelheid: 17 ☆

Speler geschiedenis: ONS SNEEK,  futsal Heerenveen, VV Buitenpost, futsal Cambuur, VV Kollum, futsal Buitenpost, Regioteam Friesland

Trainer geschiedenis: 17 jaar ervaring bij verschillende clubs en voetbalscholen. Opleiding pupillen en junioren trainer + bovenal veel zelfstudie met beeldmaterialen en boeken. Momenteel: Linie trainer VV Kollum 1.

Huidige opleiding:
Scout level 3 PRO

Data tracking en begeleiding

Wij werken met speler volgsystemen, meten data en begeleiding je tijdens je seizoenswedstrijden

Ballen op maat met de Voetbal launcher

Bij vele trainingen zetten we de Voetbal Launcher in zodat er geen tijd verloren gaat. Iedere bal telt!

Cognitieve voetbal trainingen

Wij gaan een stap verder en werken tot in de details aan het kijkgedrag om je (tactische-) handelingssnelheid te verhogen met innovatieve trainingsmaterialen en trainingsmethodes.

“Persoonlijk en doelgerichte training!”

~ Met Alex van der Veen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze events (met scouts), training-updates of andere aanbiedingen en/of nieuwsitems.