WE stellen gezamenlijke doelen zoals aansluiting bij het performance elite team

Naast het stellen van doelen tijdens trainingen en wedstrijden willen we ook naar grotere doelen kijken. Selectie bij de performance elite teams van de academie is daar zeker 1 van!

Informatie over de performance elite groep

De nieuwe trainingsgroep genaamd: Opleidingsgroep.

De trainingen van de opleidingsgroep bestaat uit een periode van (minimaal) 10 trainingen/activiteiten op het kunstgrasveld van VV Kollum. Deze trainingen vinden wekelijks op de vrijdagmiddag plaats. Na 10 weken bespreken we je voortgang/ ontwikkel-punten en mits positief bepalen we het vervolg: De voetbalschool, nog eens 10 trainingen of zet je misschien zelfs wel de stap naar het ELITE team. 

Bij de trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma (veelal impliciet) voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (de balllauncher, reactie lampen, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers. De kosten van deelname (2022) bedragen € 19,99 per activiteit. Dit is inclusief een opleidingsgroep outfit.

Wat kan ik als deelnemer verwachten van deze voetbalopleiding? 

  • Minimaal 10 activiteiten van 90 minuten inclusief teambuilding en voeding/leefstijl info
  • Voetbal beleven zoals bij een topclub
  • Focus op voetbal- en positie- ontwikkeling in kleine groepjes
  • Veens Voetbal Academie opleidings- shirt, broekje, sokken
  • Plezier en zelfvertrouwen
  • Een wedstrijd tegen het Performance Elite team van de academie
  • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, flashlights, reactierekken, multi-kickback stations, targets en meer
  • Training van top spelers en/of trainers uit de regio
  • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
  • Extra begeleiding middels tips en tricks tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club

De kosten:
19,99 euro per activiteit (in 1e instantie 10), inclusief (eenmalig) kledingpakket
*Mocht je toe zijn aan nieuwe kleding dient dit besteld te worden via Alex van der Veen. 

Aantal activiteiten:
10 met kans op een vervolg. 
*Mochten er meer dan 20 activiteiten zijn (zoals extra wedstrijden/toernooien) zit dit bij de prijs in. Je betaalt dus nooit meer dan 20x 19,99 euro maar eerst dus enkel voor de 1e 10 bijeenkomsten.

Trainingsdag:
vrijdag(middag)

Voor wie:
Ben jij tussen de 9 en 13 jaar, wil jij alles geven op het veld? Heb jij de potentie? Wil jij het voetbal beleven zoals bij een topclub? Meld je dan nu via een DM op instragram, de contactpagina op de website of stuur een whatsappje via het icoontje op de website en dan gaan we gezamenlijk bespreken/ beoordelen in welke groep je komt.

Je kan ook door Veens Voetbal Academie uitgenodigd worden voor deze groep wanneer je door ons gezien bent op een event of tijdens een trainingen van de academie en wij denken dat jij genoeg potentie hebt om een volgende stap te zetten.

Aanmelden opleidingsgroep

ADd a callout header here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.