WE stellen gezamenlijke doelen zoals aansluiting bij het performance elite team

Naast het stellen van doelen tijdens trainingen en wedstrijden willen we ook naar grotere doelen kijken. Selectie bij de performance elite teams van de academie is daar zeker 1 van!

De 1e speler heeft de stap naar het elite team gemaakt en is inmiddels zelfs al aangesloten is bij de jeugdopleiding van SC Cambuur: Jonne Scherjon hier voor ons transferdoek op Instagram! Word jij de volgende?

Informatie over de performance elite groep

Opleidingsgroep
(keepers en spelers)

De trainingen van de opleidingsgroep bestaat uit een cyclus van (minimaal) 14 trainingen/activiteiten (veelal op vrijdag) en een mooie wedstrijd tegen of met de elite teams op het kunstgrasveld van VV Kollum. Deze (team)trainingen vinden wekelijks plaats op leeftijd en niveau. Na 14 activiteiten bepalen we het vervolgtraject en zet je misschien zelfs wel de stap naar het ELITE team.

Bij de trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma (veelal impliciet) voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (de balllauncher, reactie lampen, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers, zowel op als naast het veld. De kosten van deelname (2024) bedragen € 19,99 per activiteit. Dit is inclusief een (eenmalig) opleidingsgroep outfit. Mocht je bestaande outit niet meer passen dan dien je nieuwe te bestellen via Alex van der Veen

Wat kan ik als deelnemer verwachten van deze voetbalopleiding? 

  • 14 (training) activiteiten van 90!! minuten
  • Voetbal beleven zoals bij een topteam/ topclub
  • Focus op voetbal- en positie- ontwikkeling
  • 1 wedstrijd, 1x persoonlijke testen en screenings in het testcenter
  • Veens Voetbal Academie opleidings- shirt, broekje, sokken
  • Plezier en zelfvertrouwen
  • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, flashlights, reactierekken,, targets en meer
  • Training van top spelers en/of trainers uit de regio
  • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
  • Extra begeleiding middels advies tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club

De kosten:
19,99 per activiteit (in 1e instantie 14), inclusief (eenmalig) kledingpakket
*Mocht je toe zijn aan nieuwe kleding in een nieuwe periode dient dit besteld te worden via de webshop (en kun je toevoegen aan de winkelwagen)

Aantal activiteiten:
14 waarvan 1 wedstrijd tegen de ELITE teams en 1 testcenter moment.

TEAMS:
U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14

Trainingsdag en tijd:
Vrijdag(middag) van 15:30 uur tot 16:45 uur en 16:45 uur tot 18:00 uur

Trainingsdatums en tijd:
Maart 2024 is de 1e training. Rest van info en datums volgt

Voor wie:
Ben jij tussen de 7 en 13 jaar, wil jij alles geven op het veld? Heb jij de potentie? Wil jij het voetbal en de trainingen beleven zoals bij een topteam? Meld je dan nu via een DM op instragram, de contactpagina op de website of stuur een whatsappje via het icoontje op de website en dan gaan we gezamenlijk bespreken/ beoordelen in welke groep je komt.

Je kan ook door Veens Voetbal Academie uitgenodigd worden voor deze groep wanneer je door ons gezien bent op een event of tijdens een trainingen van de academie en wij denken dat jij genoeg potentie hebt om een volgende stap te zetten.

Aanmelden opleidingsgroep