WE stellen gezamenlijke doelen zoals aansluiting bij het performance elite team

Naast het stellen van doelen tijdens trainingen en wedstrijden willen we ook naar grotere doelen kijken. Selectie bij de performance elite teams van de academie is daar zeker 1 van!

De 1e speler heeft de stap naar het elite team gemaakt en is inmiddels zelfs al aangesloten is bij de jeugdopleiding van SC Cambuur: Jonne Scherjon hier voor ons transferdoek op Instagram! Word jij de volgende?

Informatie over de performance elite groep

Opleidingsgroep
(keepers en spelers)

De trainingen van de opleidingsgroep bestaat uit een cyclus van (minimaal) 11 trainingen/activiteiten (veelal op vrijdag) en een mooie wedstrijd tegen of met de elite teams op het kunstgrasveld van VV Kollum. Deze (team)trainingen vinden wekelijks plaats op leeftijd en niveau. Na 11 activiteiten bepalen we het vervolgtraject en zet je misschien zelfs wel de stap naar het ELITE team.

Bij de trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma (veelal impliciet) voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (de balllauncher, reactie lampen, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers. De kosten van deelname (2023) bedragen € 19,99 per activiteit. Dit is inclusief een opleidingsgroep outfit.

Wat kan ik als deelnemer verwachten van deze voetbalopleiding? 

  • 11 (trainings) activiteiten van 80 minuten
  • Voetbal beleven zoals bij een topteam/ topclub
  • Focus op voetbal- en positie- ontwikkeling
  • 1 wedstrijd
  • Veens Voetbal Academie opleidings- shirt, broekje, sokken
  • Plezier en zelfvertrouwen
  • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, flashlights, reactierekken, multi-kickback stations, targets en meer
  • Training van top spelers en/of trainers uit de regio
  • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
  • Extra begeleiding middels tips en tricks tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club

De kosten:
19,99 per activiteit (in 1e instantie 11), inclusief (eenmalig) kledingpakket
*Mocht je toe zijn aan nieuwe kleding dient dit besteld te worden via Alex van der Veen. 

Aantal activiteiten:
11 waarvan 1 wedstrijd

TEAMS:
U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14

Trainingsdag:
Vrijdag(middag)

Trainingsdatums en tijd:
Begin maart is de 1e training. Rest van info en datums volgt via de groepsapp

Voor wie:
Ben jij tussen de 7 en 13 jaar, wil jij alles geven op het veld? Heb jij de potentie? Wil jij het voetbal en de trainingen beleven zoals bij een topteam? Meld je dan nu via een DM op instragram, de contactpagina op de website of stuur een whatsappje via het icoontje op de website en dan gaan we gezamenlijk bespreken/ beoordelen in welke groep je komt.

Je kan ook door Veens Voetbal Academie uitgenodigd worden voor deze groep wanneer je door ons gezien bent op een event of tijdens een trainingen van de academie en wij denken dat jij genoeg potentie hebt om een volgende stap te zetten.

Aanmelden opleidingsgroep