Performance elite groep

Veens Voetbal Academie verzamelt de beste talenten uit de regio en plaatst ze in 1 groep zodat jullie met de hoogste weerstand kunnen ontwikkelen. Jullie krijgen de best mogelijke begeleiding om het maximale uit jullie talent te halen en te werken aan specifieke verbeterpunten op detail niveau.

De trainingen van de performance elite groep bestaat uit een cyclus van 20 trainingen/activiteiten op de vrijdagmiddag of zondag op het (kunstgras)veld van VV Kollum. Deze trainingen vinden wekelijks plaats in de periode van 29 augustus t/m 12 december en duren 75 minuten.

Bij deze trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (de balllauncher, reactie lampen, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers. De kosten van deelname bedragen € 22,50 per training. Dit is inclusief een Veens Voetbal Academie elite outfit en vele extra’s zoals onder andere seizoensbegeleiding met tips en tricks en de zekerheid dat je bij regioteam Veens Voetbal Academie aansluit

Wat kan ik als deelnemer verwachten?

  • 20 trainingen van 75 minuten inclusief sportschool activiteiten en wedstrijden
  • Fysieke testing/screening
  • Focus op voetbal- en positie- ontwikkeling in kleine groepjes
  • Op de radar komen van meerdere betaald voetbal organisaties (BVO) en scouts
  • Veens Voetbal Academie elite shirt, broekje en sokken
  • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, flashlights, reactierekken, multi-kickback stations, targets en meer
  • Training van top spelers en/of trainers uit de regio
  • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
  • Selectie voor het VEENS regio team welke het gaat opnemen tegen andere academies en regio’s
  • Extra begeleiding middels tips en tricks tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club

Ben jij tussen de 10  en 14 jaar, speel jij minimaal bovenin de 1e klasse? of kun jij dat niveau aan? Wil jij bij deze groep? Meld je dan nu aan via een DM op instragram, de contactpagina op de website of stuur een whatsappje via het icoontje op de website en dan gaan we gezamenlijk bespreken/ beoordelen in welke groep je komt.  Wanneer je eerst gaat voor het BE PRO trainingspakket of een prive/small group training kun je ook door ons geselecteerd worden voor deze groep. 

Let op: In augustus starten we ook weer met de voetbalschool najaarssessie positie en linie gerichte trainingen. Hierover binnenkort meer informatie.  

Check en volg de instagram pagina van Veens Voetbal Academie waar prachtige trainingen en events geplaatst worden

Veens Voetbal Academie talent Sil van der Boom tekent zijn eerste contract bij SC Cambuur jeugd.