Van de Beek roemt Ajax-ontdekker en ‘speciaal persoon’: ‘Ik deed veel met hem’

Donny van de Beek is voormalig Ajax-scout Harm Greving zeer dankbaar. De 23-jarige middenvelder zwaait Greving veel lof toe na zijn transfer naar Manchester United.“Hij zag mij voor het eerst bij mijn amateurclub Veensche Boys en bracht mij naar Ajax”, zegt Van de Beek op de website van United. “Tijdens de vakanties wilde ik wat meer trainen en dat deed ik dan altijd met hem. We werkten aan o.a. aan schieten en fit worden voor de voorbereiding. Ik trainde veel met hem en sprak ook veel met hem. Hij heeft mij erg geholpen.” Dit heb ik (Alex van der Veen) zelf gedaan met Tieme de Bruin van SC Heerenveen -11! We hebben gewerkt aan z’n fitheid, reactiesnelheid en z’n (voor-) actie en techniek als buitenspeler waardoor Tieme met een voorsprong begon aan het seizoen. inmiddels heeft Tieme al een aantal belangrijke goals en assistjes op zijn naam staan.

Les 1: Veens Voetbal Academie: Extra (Individueel) trainen is nodig om het maximale uit jezelf te halen zoals ook Donny van de Beek (Manchester United) en Tieme de Bruin (SC Heerenveen -11) dat deden en blijven doen op weg naar het hoogst haalbare.

Verhaal gaat verder onder de foto..

Volgens Van de Beek had hij als jeugdspeler van Ajax ‘ups-and-downs’. “Soms voelde ik mij niet zo goed. Toen ik jong was moest ik veel reizen. Ik woonde in een dorp en het was veertig minuten naar Amsterdam. En ik had toen ook nog school, dus dat waren lange dagen. Ik vertrok om acht uur in de ochtend met de bus naar school en was niet thuis voor acht uur ‘s avonds. Maar het heeft mij allemaal sterker gemaakt.” Terugkijkend op zijn vroege jaren als speler, geeft Donny toe dat hard werken, doorzettingsvermogen en geloof een belangrijke rol hebben gespeeld om hem te krijgen waar hij nu is.

Les 2: Veens Voetbal Academie: Investeer in jezelf en weet dat je er veel voor over moet hebben om uiteindelijk een groot doel te bereiken! Jij doet iets wat miljoenen andere spelers zouden willen! Vergeet dat nooit en focus je op die gedachte. Lach naar de bal en werk hard, uiteindelijk word je beloond. 

Van de Beek roemt de jeugdopleiding van Ajax. “Je hebt er heel goede coaches en heel goede spelers en dit heeft Ajax zo groot gemaakt. Veel jonge spelers krijgen de kans in het eerste elftal en beleven een mooie carrière. Daar staat Ajax voor. Je had er alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het heeft mij veel geholpen.”

Les 3: Veens Voetbal Academie: Als je (NOG) niet de kans krijgt om je bij een Betaald Voetbal Organisatie zoals in dit geval bij Ajax verder te ontwikkelen met alle trainingsmogelijkheden die ze bieden: Ga dan voor een voetbal academie zoals Veens Voetbal Academie. Hier werk je met de nieuwste materialen (zoals o.a. een voetbal launcher), vernieuwde trainingsmethodes en 1 op 1 of met andere talenten. 

Voor de bron / het nieuwsitem, klik dan hier: www.voetbalprimeur.nl en/of de websitepagina van Manchester United

        

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *