KOLLUM – Op een zonovergoten sportpark Baensein te Kollum, organiseerde Veens Voetbal Academie vrijdag in samenwerking met @sportschool Fit-Now te Kollum en voetbalvereniging Kollum, een VEENS Testcenter-dag in de voorjaarsvakantie (2021)

De hele dag stond in het teken van (voetbal) testen afleggen en hoge scores halen! Aan het einde van de dag ontving ieder een eigen unieke FIFA-scorekaart! Een leuke manier om ieders voetbalkwaliteiten op de proef te stellen en te vergelijken met vrienden/teamgenoten.

Na een gezamenlijke warming up begonnen de eerste testen: Eerst werd de snelheid gemeten, uithoudingsvermogen en kracht (samen met specialisten van FIT-NOW) maar ook je schietnauwkeurigheid, tackle- vaardigheden, je tactische handelingssnelheid, je passing, balcontrole en nog meer! Daarna verzorgde de (jeugd)activiteiten commissie van de VV Kollum een lunch zodat een ieder weer helemaal opgeladen aan de middag kon beginnen.

’s Middags ging men verder met de laatste (her)testen en speelden de deelnemers een toernooi waar je nog extra punten mee kon scoren onder toeziend oog van alle trainers. Er werd afgesloten met een groot eindspel en prijsuitreiking. In totaal waren er meer dan 40 deelnemers tussen de 9 en 16 jaar op het sportpark die allen vermoeid maar voldaan huiswaarts keerden.

.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *