Samen werken we aan onze toekomst!

VEENS Positie & linie gerichte trainingen in het voorjaar | Verzeker jezelf van een plekje op de academie (8 t/m 12 jaar) | Speel een selectie wedstrijd voor regioteam VEENS | Werk met het nieuwste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, reactierekken, targets en meer | Volg een zelf ontworpen trainingsprogramma voor de moderne speler

De Veens positie en linie gerichte trainingen bestaat uit een cyclus van 8 trainingen op de zondagochtend op het kunstgrasveld van VV Kollum.
Deze trainingen vinden wekelijks plaats in de maanden april en mei en duren 75 minuten.

Bij deze trainingen ontwikkel jij je skills onder begeleiding van talentvolle trainers/spelers, met een uniek en zelf ontworpen trainingsprogramma voor de moderne speler en met het mooiste en beste trainingsmateriaal (o.a. het voetbalkanon, multi kickback stations, reactierekken, targets en meer).

De focus ligt tijdens deze trainingen op de persoonlijke (voetbal)ontwikkeling van de deelnemers. Alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar kunnen deelnemen. De kosten van deelname bedragen € 159,95. Dit is inclusief een Veens Voetbal Academie shirt en vele extra’s zoals onder andere seizoensbegeleiding met tips en tricks en de kans om aan te sluiten bij regio team VEENS middels een selectiewedstrijd.

Voor:

 • Keepers 
  Voetenwerk, duels 1:1, 2:1, reactie, ingrijpen, duelleren, oprapen bal, vangen, vallen en duiken, tippen en stompen, (duel-) in de lucht, baas in 5 en 16 meter gebied, diepte zien, (doel)-trappen, volley en dropkick, werpen/gooien, meevoetballen, balaanname, spelhervattingen en meer.
 • Verdedigers
  Ingrijpen/duelkracht, mandekking, voorkomen en blokken voorzetten, (verdedigend-) koppen, hardheid, rug en positiedekking, tactisch inzicht, omschakeling, opstelling, balaanname, passing, uitverdedigen, keuzes maken, timen, looplijnen en meer.
 • Middenvelders
  Passing, loopacties, combineren, balaannames, eindpassing, 1x raken, door- bewegen, kijkgedrag, tactische handelingssnelheid, technische handelingssnelheid, vrije trappen, corners, opstelling, balcontrole en meer.
 • Aanvallers
  Schieten (uit alle mogelijke hoeken), scoren met kans- en tijd berekening voor de goal, combinaties, balvastheid, creëren scoringskansen, vastzetten/jagen/pressie spelen, aanvallend koppen, individuele acties (vanaf de zijlijn), dribbelen (binnendoor en buitenom), voorzetten en meer.

Wat kan ik als deelnemer verwachten?

 • 8 trainingen van 75 minuten (+ 1 extra inhaal mogelijkheid)
 • Focus op voetbal- en positie- ontwikkeling in kleine groepjes met leeftijdsgenoten
 • Veens Voetbal Academie SHIRT
 • Training met het nieuwste en beste trainingsmateriaal zoals het voetbalkanon, reactierekken, multi-kickback stations, targets en meer
 • Trainingslocatie: Kunstgrasveld op Sportpark Baensein van de VV Kollum
 • Je kunt jezelf selecteren voor het VEENS regio team welke het gaat opnemen tegen andere academies en regio’s
 • Extra begeleiding middels tips en tricks tijdens het voetbalseizoen bij je eigen club + korting op het trainen van de online spelintelligentie 

*onderstaande data en tijden zijn onder voorbehoud (o.a. van aantal deelnemers, leeftijdsgenoten en positie/linie voorkeuren) en er is tevens een mogelijkheid voor een inhaal training mocht je 1 van de andere trainingsdagen verhinderd zijn.

Trainingsdata 2021:
04-04, 11-04, 18-04, 25-04, 02-05, 09-05- 16-05, 23-05 + een inhaal training op 30-05
Trainingstijd:
Aanvang 09:30 uur en/of 10:45 uur

Jullie hebben een jaar lang stilgestaan door corona! Dit gaan wij gezamenlijk proberen in te halen. Meld je direct aan, klik HIER
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *