Voetbalintelligentie, beter bekend als voetbalgogme, is iets magisch maar gelukkig ook “gewoon” trainbaar!

Eric Castien zag bij Real Madrid hoe obsessief er wordt gewerkt aan topprestaties, wat dat vergt en hoe groot het offer is dat daarvoor gebracht wordt. Maar zelfs op dat niveau worstelden ze met bepaalde zaken. Eric sprak met mensen over voetbalintelligentie dat ook wel gogme of uitgenastheid genoemd wordt. Iedereen is het erover eens dat het iets magisch is met daarbij altijd de belangrijke tekst: ‘dat heb je of dat heb je niet’ terwijl van vrijwel alle andere factoren wordt gezegd dat ze min of meer trainbaar zijn.
Toch is het juist dit specifieke kenmerk dat nodig lijkt te zijn op te klimmen naar de top van de voetbalpiramide en via Veens Voetbal Academie is dit nu dus mogelijk. De oprichter van de Academie, Alex van der Veen uit het Friese Kollum heeft zich verdiept in de materie en is overtuigd geraakt net zoals een van de beste jeugdopleidingen van de wereld, die van AZ Alkmaar die hier ook al mee werken inmiddels. Veens Voetbal Academie is de eerste (particuliere) voetbalschool die deze online training aanbiedt (voor zowel leden en niet leden van de academie).

van der Vaart ziet spelintelligentie bij Ibrahimovic

Rafael van der Vaart heeft genoten van de terugkeer van Zlatan in het Zweedse nationale elftal. De analist van Ziggo Sport zag hoe zijn oud-ploeggenoot op fraaie wijze het winnende doelpunt tegen Georgië (1-0) in de WK-kwalificatiereeks voorbereidde:

Voetbal gogme / voetbalintelligentie is dus trainbaar!

Veens Voetbal Academie biedt jou online voetbal-training (min. 2x 30 minuten per week) en belooft verbetering van jouw voetbal spel intelligentie; al na 4 a 6 weken op het veld, zul je sneller denken & spelen. Vele profclubs uit binnen en het buitenland (zoals Red Bull Salzburg) maken al gebruik van dit systeem en met succes! Zorg dat jij bij de volgende lichting van Veens Voetbal Academie zit en bouw een mega voorsprong op!

Het trainingsprogramma is afgestemd op het individuele level en het individuele vooruitgangs-traject van de speler welke wordt bepaald door Veens Voetbal Academie. Je ontvangt gedetailleerde feedback & statistieken na elk level en kunt dit vergelijken met andere (top) spelers.

Meer informatie en/of direct starten met de online spelintelligentie voetbaltraining?

Twijfel jij ook niet meer of dit trainbaar is? Koop dan DIRECT een licentie bij Veens Voetbal Academie voor € 29,95 INCL. BTW per maand en we starten het programma gezamenlijk op. Het enige wat jij nodig bent is een laptop/pc + muis, Veens Voetbal Academie zorgt voor de begeleiding, coaching en zal je blijven stimuleren om door te gaan waar anderen stoppen. Voor meer informatie: Stuur een mailtje of whatsappje via het groene whatsappincoontje op de website (www.veensvoetbalacademie).

Train your eyes, train your brain, improve your game: De slimme voetballer heeft de toekomst!
Spelintelligentie | Online Voetbalintelligentie training | Spelintelligentie training

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *